30. juni 2018

Oversikt over høstens arrangementer

Vinterdyrking er temaet for foredragene mine i høst. Her har jeg listet stedene jeg besøker, men også andre arrangementer knyttet til utgivelse av bok og frøsortiment.

Sara tar en selfie genom en spegel, och både hon och kameran syns i bild.

Egentlig hadde jeg tenkt å gjøre en herlig live-kveld på YouTube i dag. Jeg har reist hele dagen med bil fra Småland til Värmland og hadde planene klare. Men vel fremme i Sunne, fikk jeg høre at det var veldig dårlig wifi der jeg skulle bo, så det ble ikke noe av det. Jobben min kan være litt vanskelig på den måten. Det jeg jobber med krever gode internettforbindelser og overraskende mange hoteller har virkelig dårlig oppkobling.

 

Nåvel. Her i Sunne skal jeg delta i hagefestivalen i Rottneros Park. Det blir utrolig gøy! Jeg har gledet meg til dette lenge, for å komme hit er å komme tilbake. Jeg bodde i Torsby, noen kilometer nord for Sunne, mellom 1997–1999 da jeg jobbet på Stjerneskolen med å drive en lokal radiostasjon. Jeg var nettopp ferdig med videregående skole. Min venn Angela bodde her i Sunne, og da ble det til at jeg var mye her også. Når jeg er her nå, føles det helt uvirkelig at det var tjue år siden!

 

Mine beste grønnsaker

Morgendagens forelesning er vårens siste. Det handler om hvordan jeg dyrker noen av favorittgrønnsakene mine. Neste uke skal jeg spille inn foredraget, og det vil være tilgjengelig under en begrenset tid for de som er medlemmer på nettstedet mitt (vennligst les her hvis du er nysgjerrig på å bli med). Det vil deretter være mulig å laste ned filmen i min nye nettbutikk som har premiere senere i sommer.

Etter Värmland tar jeg en pause før høstens foredrag setter i gang. Temaet blir vinterdyrking, selvfølgelig, i forbindelse med den nye boken min. Boken er i butikk fra 6. september, men jeg vil kunne sende ut eksemplarer bestilt via nettbutikken noen dager tidligere. Mer info om dette senere.

Jeg vet at mange er nysgjerrige på hvor jeg skal forelese i høst, så her er en liste over stedene jeg besøker. Jeg vil snart legge til linker for billettbestilling, og legge opp alle hendelsene som Facebook-arrangementer.

29. August - Medlemsdag på Rinkaby Gård/Skillnadens Trädgård (kjøkkenhagen min)
8-9 september - Gunnebo slott, Mölndal.Konferansier på Jordens Mat.
8. september - Releasefest Vinterdyrking på Gunnebo slott, Mölndal (muligens realease for frøsortimentet "Så hele året").
10. september - Folkets hus, Landvetter.Premiere for foredraget Vinterdyrking.
19. september - Gränna. Foredrag Vinterdyrking.
29. september - Bokmesse, Göteborg.
6. oktober - Rinkaby Gård, Växjö. Foredrag Vinterdyrking.
10. oktober - Västervik. Foredrag Vinterdyrking.
24. oktober - Haugesund, Norge. Foredrag Vinterdyrking.
4. november - Falkenberg. Foredrag Vinterdyrking.
14. november - Jakobstad, Finland. Foredrag Vinterdyrking.
24. november - Ronneby. Foredrag Vinterdyrking.

 

"Oi" sier du kanskje etter å ha lest listen. "Besøker du virkelig ingen steder nord for Gränna, det var rart". Det stemmer. Jeg må booke forelesningene i god tid slik at de klaffer med resten av tidsplanene til familien min, og de få mulighetene jeg har for å reise bort blir booket veldig fort. Slik ble skjemaet denne gangen.

Til neste år vurderer jeg å håndtere bestillingene av foredrag selv, for å sørge for en god spredning på evenementene. Hvilke steder vil du at jeg skal besøke?

I tillegg til datoene ovenfor vil det bli et par steder til i forbindelse med bokutgivelsen, da jeg for eksempel besøker bokhandlere. Og når frøsortimentet "Så hele året" i samarbeid med Nelson Garden er klart, vil det være en release i forbindelse med dette også.

Håper vi sees i høst!
/Sara Bäckmo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *