20. April 2018

Live på YouTube – hver dag!

Jeg kastet meg i noe nytt! En hel uke der jeg sendte live på YouTube fra hagen – hver dag!

Vacker sallat i små plantor med gröna och mörkt röda blad.

Plantene er så vakre, og det er vanskelig å tro at de har stått og kjempet på samme plass ute i tunneldrivhuset hele vinteren.

 

For et par uker siden ga jeg meg selv en liten utfordring: Jeg skulle sende live på YouTube hver dag – i en hel uke! Det var utrolig moro! Jeg hadde en forhåpning på å avdramatisere dette med å sende live. Og avdramatisert ble det også med tanke på at det beveget seg både barn og en stor hund i hagen. Det ble helt enkelt en blandet kompott med alt fra tips og triks til litt mer personlig.

Her er den første live-sendingen, filmet rett etter vi kom hjem fra påskeferie i Gøteborg:

 

 

Salaten jeg har pottet om er altså en salat jeg har overvintret i tunneldrivhuset. Den ble sådd i september i fjor og plantet ut i oktober. Mange av plantene har dessverre dødd i løpet av vinteren. Vinteren har vært både lang og kald. Men siden disse plantene klarte seg gjennom vinteren vil vi klare våren galant!

 

Krukor med nyss omplanterad sallat med gröna och mörkt röda blad.

Salat av sortene 'Little Gem', 'Cegolaine' og 'Intred' fikk komme seg i nye potter for å vokse raskt og gi oss gode blader nå på våren.

 

Ønsker du å se mer om hvordan jeg overvintrer salat i tunneldrivhuset, kan du sjekke ut videoen nedenfor. Der viser jeg de forskjellige trinnene. Det skal tillegges at jeg dyrker i klimasone 3.

 

 

Gikk du glipp av live-sendingene? Her nedenfor kan du se resten av episodene.

 

Dag 2: Grønnsaksdyrker med PMS

Dag 3: Vårfeeling 

Dag 4: Ettermiddag med barna

Dag 5: Hvordan jeg potter om planter

Dag 6: Smaker på bitteliten mini-pak choi

Dag 7: Perfekte beder

 

Hva har dere lyst til å se mer av i framtidige live-sendinger? Legg gjerne igjen en kommentar!

Likte du live-sendingene? Hvis du blir abonnement på YouTube-kanalen min vil du få en notifikasjon når jeg starter live-sendinger (eller legger opp andre videoer) og kan på den måten være med og se direkte og stille spørsmål. Her kan du abonnere helt gratis: Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård.

/Sara Bäckmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *