20. June 2018

Vi avslutter sarabackmo.no!

Dette kommer helt uventet, men fra og med 1. juli slutter vi å oversette bloggen min til norsk. Utgifter og inntekter går ikke i hop så vi kan drive den norske siden videre.

En blommande köksträdgård med sommarblommor i sprakande fäger.

 

Fine lesere! Det er gått et og et halvt år siden hagebloggen min Saras kjøkkenhage så dagens lys på norsk. Et bra samarbeid ledet til en mulighet til å presentere innholdet mitt til en helt ny leserkrets, i et helt nytt land. Jeg nappet naturligvis på idéen og har vært både glad, nysgjerrig og entusiastisk over å ha en norsk hageblogg i tillegg til den svenske.

I januar 2018 ble min nye svenske hageblogg sarabackmo.se lansert, og noe senere fikk også den norske søsterbloggen nytt utseende. Tanken var å begynne med å oversette blogginnleggene og deretter undersøke mulighetene for å oversette det svenske medlemsmaterialet også, med fire artikler og oppskrifter hver uke. I løpet av våren har du som leser kunnet bli medlem på bloggen og få tilgang til det svenske medlemsmaterialet – som en start.

 

For lave inntekter

Etter noen måneder ser vi at interessen for å lese medlemsmaterialet ikke er så stor som vi hadde håpet. Vi hadde måttet jobbe på en helt annen måte  for å finansiere oversettelsene som vi gjerne ville, og det har vi ikke mulighet til slik det ser ut nå.

Derfor har jeg bestemt meg for å sette arbeidet med den norske siden på pause inntil videre. Det innebærer at det ikke kommer til å bli oversatt flere blogginnlegg etter 1. juli. Den norske bloggen blir ikke oppdatert etter det. Imidlertid kommer den til å ligge der, og du er alltid velkommen hit for å søke etter info som du trenger. Vi kommer heller ikke til å jobbe videre med den norske Facebook-siden.

Dersom forutsetningene skulle endre seg fremover, kan jeg absolutt tenke meg å begynne å jobbe på norsk igjen.

 

Følg meg gjerne på svensk

Jeg vet at de fleste av de som følger meg på norsk, også av og til leser og ser det jeg deler i de svenske kanalene. Jeg blir kjempeglad om du har lyst til å fortsette å lese og se på videoer fra hagen min, på de andre plattformene som jeg jobber med. Du finner dem her:

Blogg svensk: www.sarabackmo.se
Blogg engelsk: www.sarabackmo.com
YouTube svensk: www.youtube.com/c/sarabackmo
YouTube engelsk: www.youtube.com/c/saraskitchengarden
Instagram: www.instagram.com/skillnadens
Saras trädgårdsbrev (nyhetsbrev): http://eepurl.com/c4OxZ9

Det går også fint an å bli medlem på den svenske bloggen for å kunne lese de lengre artiklene og se oppskrifter, tilbud og medlemsvideoer der: Bli medlem på sarabackmo.se her!

 

For deg som allerede er medlem

Du som er medlem på sarabackmo.no i dag, kommer til å få medlemskapet ditt stoppet. Vi håndterer det herfra når datoen nærmer seg. Vi stopper medlemskapet og betaler tilbake den siste medlemsavgiften til deg. Hvis du har spørsmål til dette, eller kjenner deg usikker på hvordan det vil bli gjennomført, er du alltid velkommen til å kontakte oss på info@sarabackmo.se. Min kollega Helene Nilsson hjelper deg der.

Frem til 1. juli publiserer vi på den norske bloggen som før, så det er ikke tid for å si takk og hadet helt enda. Legg gjerne igjen en kommentar dersom du har tanker du vil dele rundt beslutningen om å ikke jobbe videre med norsk nettside nå.

Alle gode ønsker!
/Sara Bäckmo

7 responses to “Vi avslutter sarabackmo.no!”

 1. Kristin says:

  Synd det ikke er inntekter nok for å oversette, men jeg tror nok at de aller fleste normenn fint klarer lese svensk. Selv meldte jeg meg inn på den svenske siden (før den norske ble åpnet for medlemmer) og lurer på om mitt medlemsskap vil fortsette eller om jeg må gjøre noe siden jeg er norsk? Har fortsatt å lese medlemsinnhold på svensk, og håper kunne fortsette med det 🙂

 2. Anna Lise Sortland says:

  Eg er medlem på den norske sida, men forstår svensk nesten like bra som norsk. Fortsetter gjerne medlemskapet på svensk! Eg set veldig stor pris på det du publiserer, har lært mykje av det. Anbefaler det også til andre. Og deler!
  Det er sikkert ein overgang for mange å begynne å betale for å følge, når den lenge har vore gratis. Eg har forståing for at det tar tid å innarbeide noko nytt. Lykke til!
  Mvh
  Anna Lise Sortland

 3. Hei Sara. Jeg tror det går helt fint for de fleste av oss nordmenn å lese svensk. Etter å ha sett utallige av videoene dine, snakker vi halv svensk allerede når vi snakker om hage 🙂

  Mvh Magni Krause

 4. Inger Robertsen says:

  Jeg vil gjerne fortsette medlemskapet selv om det blir på svensk.

  • Sara Bäckmo says:

   Tack! Du måste själv teckna ett medlemskap på den svenska sidan för att det ska bli rätt i systemet. Ditt norska medlemskap på norska sajten kommer att sägas upp på söndag. Hälsningar Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *